Animale moarte pe străzile Clujului. Cum procedăm

șobolan mort

Un clujean a realizat o fotografie cu un șobolan mort la marginea trotuarului de pe strada Islazului din Mănăştur, într-o zonă intens circulată.

“Este în faţă la Banca Transilvania, în parcare la Union”, a scris clujeanul care a trimis fotografia cu animalul mort. Clujeanul care locuiește la parterul unui bloc de pe strada Grigore Alexandrescu din cartierul Mănăștur declară că ar fi văzut semne că în casă ar fi încercat să intre un șobolan.

”Era să îmi iasă unul de la masca din baie. Duminică am vazut că usița de la mască era împinsă. Dar eu mereu am o galeată cu apă acolo așa că fiind plină nu a putut să o deschidă și să iasă afară”, spune clujeanul.

Amintim că şi în primăvara acestui an clujenii au semnalat că au dat de şobolani morţi pe stradă. În cazul în care vedem un animal mort pe stradă cel mai bine ar fi să informăm direct autorităţile locale.

Cei de la primăria de cartier de pe strada Ioan Meşter din Mănăştur au oferit un număr de telefon de la centrala Primăriei Cluj-Napoca pentru departamentul Spaţii Verzi / Ecologie Urbană: 0264-596.030, pentru a anunţa animalele moarte de pe domeniul public.

Leave a Reply