“Am fost 5 minute în play-off. Nu ne-a plăcut atmosfera” :)

IMG_5468

Așa ar putea spune fanii Universității, după ultima etapă a sezonului regular. Echipa clujeană avea nevoie de o victorie, dar a obținut doar un 0-0 destul de chinuit. Chiar și așa, timp de 5 minute, a fost beneficiara jocului rezultatelor. Sepsi a fost egalată de Petrolul, în minutul 87, dar a revenit în 92 și a prins locul al șaselea. Acum e momentul ca alb-negrii să regrete toate “cadourile” pe care le-au făcut în acest  campionat, de la ratarea de la Sf Gheorghe a lui Popa la penalty-ul irosit de Nistor cu FCSB.

“U” a avut și la Voluntari acel joc de old-boys cu care ne-am obișnuit. O apărare bună, dar o tranziție pozitivă foarte lentă, cu mulți jucători în spatele mingii, fără ruperi de ritm, fără adversari scoși din joc. Poate că asta e strategia care a adus formația “șepcilor roșii” unde e acum, dar poți adormi nederanjat în timpul meciului.

La final de tot, Universitatea putea da totuși lovitura. Singur, în careul mic, nejenat de nimeni, Pițian a ales din cei 7 metri ai porții să tragă fix în cel ocupat de portar. Incredibilă incompetență. Băiatul ăsta nu e fotbalist, n-a fost niciodată; sincer, ar trebui dat afară azi, nu mâine, nu la finalul campionatului. Nu are cu ce ajuta… cel mult, poate încurca.

Vin vremuri complicate pentru clujeni. Nu de alta, dar în acest campionat s-a descurcat mai rău cu Oțelul și Iașul decât cu FCSB și Rapid.

Leave a Reply