A spart oglinda unei mașini “în glumă”

oglinda spartă

Doi elevi au fost filmați de o cameră de supraveghere în timp ce trec printr-o parcare în Cluj-Napoca. Unul dintre ei a început să lovească din senin cu piciorul oglinda unei mașini.

Un șofer clujean s-a trezit într-o zi cu mașina vandalizată. O persoană necunoscută a spart oglinda laterală a unei mașini.

O cameră de supraveghere din zonă a surprins întregul moment în care doi elevi trec prin parcare, iar la un moment dat unul dintre ei a început să lovească cu piciorul oglinda unei mașini.

“Neplăcut, iritant de-a dreptul. Am pierdut ore din timpul meu de weekend constatând, apoi încercând să îmi dau seama ce am de făcut și apoi acționând. Am hotărât să anunț totuși situația la poliție dintr-un mare respect față de cei care s-au deranjat să mă anunțe, să lase un număr de telefon, să scoată o înregistrare video.

Unii spun să mă mulțumesc cu valoarea civică a gestului meu pentru că altceva nu se va mai întâmpla. Așa o fi. Mă gândesc doar că dacă nu privim în față derapajele ce par mici, neînsemnate, ne vom merita soarta când vom fi nevoiți să privim situații grele, grave. Spun asta pentru că cine face așa ceva de «distracție» nu se oprește la atât. Sunt doi elevi, probabil de la una din școlile de pe Taberei sau Arinilor, plictisiți la ora 14 după atâta carte. Dacă mai știe cineva vreo cameră în zona..”, a scris pe o rețea de socializare șoferul păgubit.

Leave a Reply